×
Na akciji (742)Hitno prodajem - kupujem (1679)
×

Prodajem stambenu zgradu, extra lokacija, poslovni prostor, Vrsac-vlasnik

165.000 €
Oglas postavio korisnik: snezaoglasi
Kategorija: Nekretnine, kupovina i prodaja / Kuće
Grad: Srbija / Vršac
Oglas važi još: OGLAS JE ISTEKAO
Cena:
165.000 €

Prodajem stambenu zgradu, prizemlje + sprat [telefon] + sprat [telefon] u Vršcu, u A [telefon] zoni, Abraševićeva [telefon] , sa građevinskim zemljištem ispred i iza zgrade, direktno preko puta Doma zdravlja, u blizini centra, gradskog parka, stadiona, sportskog centra Milenium, pošte.

U prizemlju postoji jedna velika prostorija koja gleda na zadnje dvorište, hodnik iz kog se ulazi u garažu i u prostoriju sa sanitarnim čvorom, mini kupatilom i wc-om, prostorijom predviđenom za kuhinju i radna prostorija.

Na prvom spratu iz hodnika se može ući u četiri sobe i veliko kupatilo. U jednoj prostoriji postoji sanitarni čvor za kuhinjske elemente. Sa zadnje strane, iz dve prostorije, postoji izlaz na terasu. Sa prednje strane je pogled na prednje dvorište, u pravcu Doma zdravlja i vršačkih planina.

Drugi sprat je vrlo pogodan za uređenje, kako stambenog, tako i poslovnog prostora. Sa dve strane ima izlaz na terasu i predivan pogled. Visina je viša od standardne, tako da je pogodna za visoku galeriju.

Objekat je građen kapitalno u armirano-betonskom stilu u skladu sa svim standardnima u gradnji [telefon] . godine, pokriven BRAMAC crepom. Sve instalacije izvedene, struja, voda, gas, grejanje.

Uknjižena [telefon] / [telefon] , prodaje vlasnik, bez opterećenja.

Može zamena isključivu za stambeni ili poslovni prostor u Novom Sadu.

[telefon]                 [email]

...
OGLAS JE ISTEKAO





Ocenite korisnika snezaoglasi

  • * Ocenite korisnika snezaoglasi ukoliko ste saradjivali s njim

     
  • * Vaše ime:
  • * Vaš email:
  • * Napišite vaša iskustva sa navedenim korisnikom, ukoliko ste saradjivali s njim:
  • captcha code



Slični oglasi