×
Na akciji (748)Hitno prodajem - kupujem (1682)
×

Rehabilitacija Vranjska banja

1 €
Svi oglasi korisnika: dirwienna (oglasa: 638)
Kategorija: Izlasci, kafići, restorani / Usluge
Grad: Srbija / Vranje

Kontakt email:
dir.wienna@gmail.com
Postavljen: 22-08-2019.
Cena:
1 €

Rehabilitacija Vranjska banja

Specijalna bolnica za rehabilitaciju Vranjska Banja je specijalizovana medicinska ustanova koja čini stub razvoja Vranjske Banje i poseduje mogućnosti i kapacitete koje je svrstavaju među najbolja lečilišta u regionu. Smeštena je na [telefon] km jugoistočno od Vranja, na prijatnoj nadmorskoj visini od [telefon] metara. Naša bolnica oslanja se na najtopliju mineralnu vodu u Evropi, sa temperaturom od čak [telefon] ˚C, dok na pojedinim mestima voda izbija u vidu pregrejane pare koja dostiže i neverovatnih [telefon] stepeni.

Naše predivno okruženje je prava ekološka oaza, i sve atraktivnija destinacija za zdravstveni turizam, ali i za rekreativce i sve koji su željni obnove životne energije, mladosti i lepote. Visoke, klinički dokazane vrednosti mineralnih voda i lekovitih gasova imaju izuzetne blagotvorne uticaje i preporučuju se za obnovu i rehabilitaciju kod lokomotornih oboljenja ili povreda, neuroloških i ginekoloških problema, kao i uporne psorijaze ili hroničnih ekcema.


Objekat raspolaže sa [telefon] postelja, raspoređenih u jednokrevetnim i dvokrevetnim sobama, sa kupatilom i kablovskom televizijom.

Ove lepo uređene, svetle i prostrane sobe pružiće vam sav komfor i mir neophodan da se lepo odmorite i oporavite. Sobe su opremljene udobnim krevetima sa natkasnama i svetlom za čitanje, a garderobni ormar omogućiće vam da se raspremite i raskomotite.

Sve sobe imaju i dnevni boravak sa udobnom foteljom i stolom, što ih čini izuzetno komfornim, i obogaćuje mogućnosti za razbibrigu ili, čak, poslovne obaveze. Prostor je oplemenjen drvenim parketima, tepisima i laganim, prozračnim tkaninama, kako bi vaš boravak bio što prijatniji. Ove sobe imaju privatna kupatila, sa tuš kabinama i kompletnim toaletnim priborom, a prilagođena su potrebama svih naših gostiju i pacijenata.

Obezbeđen je i stalan medicinski nadzor, a vaš boravak kod nas biće zasnovan na punom pansionu, pažljivo balansiranom i prilagođenom svim vašim potrebama, navikama ili zahtevima. Trenutke dokolice možete provesti i uz TV sa kablovskim kanalima, a za omiljene sadržaje, društvene mreže ili rad, u čitavom kompleksu obezbeđena je besplatna, bežična internet konekcija. 
U sklopu objekta nalazi se i moderan restoran u kome se služe domaći specijaliteti i hrana prilagođena potrebama gostiju.

Kod nas možete koristiti vaučere Vlade Republike Srbije za subvencionisano korišćenje ugostiteljskih usluga u iznosu od [telefon] . [telefon] dinara (za najmanje [telefon] noćenja).

Cena bolesničkog dana podrazumeva 
- pun pansion 
- kompletne terapije
- prvi lekarski pregled kao i sve kontrolne lekarske preglede

U cenu bolesničkog dana nisu uračunate: 
- boravišna taksa
- osiguranje
od terapija: 
- biserne kupke
- podvodna masaža

 

 

Telefoni: 
[telefon]  
[telefon]
[telefon]  

Za vise informacija :  http: //www. vranjskabanja. co. rs

 


Podelite oglas na društvenim mrežama
Link je kopiran!
Ocenite oglas (0):

Utisci korisnika sajta koji su napravili saradnju sa dirwienna (1) »

Maja - 2017-03-12 23:42:53
Fenomenalni su ! Za svaku preporuku !

Kliknite za pregled svih oglasa ovog korisnika (638) »



Kontaktirajte vlasnika oglasa

  • * Naslov poruke:
  • * Vaš email:
  • Kontakt telefon:
  • * Poruka:
  • * Čekirajte da niste robot:



Ocenite korisnika dirwienna

  • * Ocenite korisnika dirwienna ukoliko ste saradjivali s njim

     
  • * Vaše ime:
  • * Vaš email:
  • * Napišite vaša iskustva sa navedenim korisnikom, ukoliko ste saradjivali s njim:
  • captcha code



Slični oglasi