×
Na akciji (748)Hitno prodajem - kupujem (1683)
×

Restoran i motel Suncano jezero

Restoran i motel Suncano jezero

U podnožju planine Kosmaj, na samo [telefon] km od Mladenovca, na putu za Aranđelovac, smestio se jedan od najlepših ugostiteljskih objekata u ovom kraju –  Motel “ SUNČANO JEZERO” . Na obodu Markovačke šume, omiljenog izletišta mnogih Mladenovčana, tik uz plavetno bistro jezero bogato raznovrsnom ribom, tim malim rajem za ribolovce, nalazi se motel “ Sunčano jezero” .

 

Pored samog motela, do koga se stiže asfaltiranim prilaznim putem koji vodi do jezera, kroz prelepu hrastovu šumu, ovaj renovirani ugostiteljski objekat raspolaže i sa [telefon] bungalova kapaciteta [telefon] ukusno uredjenih soba za prenocište, opremljenih TV aparatima i mini barovima.

 

U trenutnoj ponudi motela “ SUNČANO JEZERO” je organizovanje svadbi, maturskih zabava i svih vrsta proslava i svečanosti. Uz kvalitetnu hranu, piće, muziku i profesionalnu uslugu, u svečanoj sali kapaciteta [telefon] sedećih mesta, koja se po potrebi proširuje i na [telefon] mesta, mnogi mladi bračni parovi, maturanti svoje najsrećnije trenutke odlučili su proslaviti baš na ovom lepom mestu.

 

Uz organizovanje svih vrsta svečanosti, po kojima je “ Sunčano jezero” nadaleko poznato, u planu ambicioznog menadžmenta jeste i dogradnja objekta i proširivanje ponude na svakodnevno posluživanje specijalitetima šumadijske i internacionalne kuhinje u kojima će uzivati brojni posetioci ovog najlepšeg mladenovačkog i beogradskog izletišta.

 

Kada su venčanja u pitanju, postoji zadivljujuća količina poverenja koje nam ukazuju budući supružnici, čineći nas učesnicima u jednom tako ličnom i važnom trenutku u njihovom životu, na čemu smo im veoma zahvalni. Iz tog razloga mi sva naša venčanja, a bilo ih je puno, pamtimo, jer je svako od njih bilo specifično, posebno po nečemu, drugačije od ostalih.

 

Kompletna usluga , klimatizacija, audio i video oprema čine svečanu salu multifunkcionalnom, te je moguće organizovati sve vrste svečanosti do [telefon] gostiju. Uz sve to obezbeđen je i parking prostor koji je pokriven video nadzorom i tehničkim obezbedjenjem. Kako bi i Vaše mališane poveli sa sobom obezbedili smo igralište za decu i animatora koji brine o njima.

 

Dosadašnje iskustvo i dogadjaji pokazali su da kao sposobni i uspešni, možemo da odgovorimo složenim zahtevima  naših klijenata.    Za Vas organizujemo: konferencije, seminare, prezentacije, sajmove, predavanja, godišnjice firmi, koktel…

 

Dodjite i sami se uverite u lepotu koju brižljivo čuvamo i negujemo samo za Vas. Dobro nam došli u “ SUNČANO JEZERO”

 

Vise informacija :  http: //green-energy. rs/

Kontakt tel : [telefon] / [telefon]



Podelite oglas na društvenim mrežama
Link je kopiran!
Ocenite oglas (0):

Utisci korisnika sajta koji su napravili saradnju sa dirwienna (1) »

Maja - 2017-03-12 23:42:53
Fenomenalni su ! Za svaku preporuku !

Kliknite za pregled svih oglasa ovog korisnika (638) »



Kontaktirajte vlasnika oglasa

  • * Naslov poruke:
  • * Vaš email:
  • Kontakt telefon:
  • * Poruka:
  • * Čekirajte da niste robot:



Ocenite korisnika dirwienna

  • * Ocenite korisnika dirwienna ukoliko ste saradjivali s njim

     
  • * Vaše ime:
  • * Vaš email:
  • * Napišite vaša iskustva sa navedenim korisnikom, ukoliko ste saradjivali s njim:
  • captcha code



Slični oglasi