×
Na akciji (744)Hitno prodajem - kupujem (1681)
×

Savannah macici-kittens

Svi oglasi korisnika: gataric (oglasa: 770)
Kategorija: Kućni ljubimci / Mačke
Grad: Srbija / Beograd

Kontakt email:
nemanjaristic88881@gmail.com
Postavljen: 08-09-2014.

Uzgajivacnica DIVINITY SAVANNAHS-registrovana u U. S. A. i Austriji(kao jedina u Jugoistocnoj Evropi)ponosno vam predstavlja najmladju rasu na svetu koja je nastala [telefon] godine ukrstanjem Africkog Servala(divlje macke srednje velicine koja vazi za najinteligentniju na svetu i koja iz mesta skace i do [telefon] , [telefon] metara. . . ) i domace macke i kao takva je hibridna rasa. Savanne reprezentuju male Geparde sa svojim sarama, veoma su aktivne, izuzetno zainteresovane za vodu, privrzene coveku vise nego pas, setaju na povodcu ali ne i destruktivne a maze nikad vece. Isto tako vaze za najbolje lovce. Trenutno se rade istrazivanja koja treba da potvrde da su hipoalergiske. Nose oznake od F [telefon] do F [telefon] sto oznacava koliko su daleko kolena od Africkog Servala. F [telefon] (Otac ili majka Serval) su najvece i dostizu do [telefon] kg i velicine su psa srednje velicine, posto imaju izuzetno dugacke noge dok na primer F [telefon] variraju od [telefon] do [telefon] kg. Naravno Savannah je najveca domaca macka na svetu. Na prvi pogled podsecaju na Bengalce ali na tome se sve zavrsava jer njihova inteligencija i agilnost ispred svih ostalih rasa. Pojavljuju se u Brown, Silver, Melanistic. . . boji. Kao i Snow Savannah koje su color point gen(plave oci)! . Razvijaju se i rastu do [telefon] godine.
[telefon] . [telefon] . [telefon] SU DOSLE NA SVET PRVE SAVANNE RODJENE NA OVIM PROSTORIMA,SLOBODNA JE JEDNA ZENKA I JEDAN MUJZAK !

[telefon] [telefon] [telefon]   nemanjaristic [telefon] [email]

Macici dolaze sa pedigreom(TICA, Felis Serbica ili ECCE Austrija), pasossem, cipovani, revakcinisani i sa zdravstvenom garancijom. Uzgajamo Savanne F [telefon] i F [telefon] (koje vaze za domace macke i koje su se najbolje pokazale kao kucni ljubimci)posto je za nize oznake(Savanne) F [telefon] -F [telefon] potrebna specijalna dozvola za uvoz i drzanje. Molimo sve potencijalne interesente da se informisu o rasi i cenama(koje su prilagodjene za nase trziste) istih putem interneta ili da se obrate nama. UPOZORENJE! SVI OSTALI OGLASI ZA SAVANNE SU LAZNI! SVE MACKE SA OGLASA(SEM AFRICKOG SERVALA)MOZETE VIDETI KOD NAS!



Podelite oglas na društvenim mrežama
Link je kopiran!
Ocenite oglas (0):

Kliknite za pregled svih oglasa ovog korisnika (770) »



Kontaktirajte vlasnika oglasa

  • * Naslov poruke:
  • * Vaš email:
  • Kontakt telefon:
  • * Poruka:
  • * Čekirajte da niste robot:



Ocenite korisnika gataric

  • * Ocenite korisnika gataric ukoliko ste saradjivali s njim

     
  • * Vaše ime:
  • * Vaš email:
  • * Napišite vaša iskustva sa navedenim korisnikom, ukoliko ste saradjivali s njim:
  • captcha code



Slični oglasi