×
Na akciji (744)Hitno prodajem - kupujem (1680)
×

Stan na Obilicevom Vencu

260.000 €
Oglas postavio korisnik: oglasi018
Kategorija: Nekretnine, kupovina i prodaja / Stanovi dvosobni
Grad: Srbija / Beograd
Oglas važi još: OGLAS JE ISTEKAO
Cena:
260.000 €

Nudimo vam stan na početku Obilićevog venca, u zgradi iz [telefon] godine, čija je fasada potpuno obnovljena i uređena od strane grada Beograda. Zgrada je u pešačkoj zoni sa puno zelenila, klupa , kafića i restorana. Samo stotinjak metara je deli od Knez Mihailove ulice, koja se smatra epicentrom Beograda. Zgrada je građena veoma kvalitetno za potrebe Narodne banke Jugoslavije , sa debelim zidovima od cigle i prirodnom ventilacijom .Ulaz i stepenište su kvalitetno urađeni. Postoji lift.

  Stan se nalazi na [telefon] . spratu od ukupno [telefon] spratova. Izuzetno je funkcionalan, i prostran i svetao. Iz hodnika se ulazi u sve prostorije, odličnog rasporeda, dvostrano orijentisan, iz hodnika se ulazi u oba kupatila , u spavaću sobu, u dnevnu sobu i trpezariju sa kuhinjom, dnevna i spavaća su međusobno povezane širokim dvokrilnim vratima. Renoviran je u potpunosti, zamenjena je celokupna elektro, vodovodna i kanalizaciona instalacija, kao i instalacija i oprema centralnog grejanja , sva vrata i prozori ( vrata su od medijapana a prozori su PVC od najkvalitetnijh nemackih profila) , urađeni gipsani radovi i led osvetlenje, ugrađeni plakari i kompletna kuhinja. Urađena su dva potpuno nova kupatila. U jednom od kupatila je profesionalna masažna đakuzi kada. Dvorišna terasa je pretvorena  u saunu gde je ugrađena originalna finska sauna. Svaka prostorija je posebno klimatizovana.Terasa prema ulici Obilicev venac gleda na veliki park, šetalište i Beograd na vodi. Visina plafona je [telefon] , [telefon] m. Stan ima pravo na parking mesto u dvorištu zgrade sa rampom.

Od prostorija: dnevna soba, spavaća soba, trpezarija sa kuhinjom, hodnik, dva kupatila, sauna i terasa. Stan ima [telefon] m [telefon] i brzo je useljiv.

Stan se prodaje direktno bez posrednika . Tel.vlasnika [telefon] .

 



...
OGLAS JE ISTEKAO





Ocenite korisnika oglasi018

  • * Ocenite korisnika oglasi018 ukoliko ste saradjivali s njim

     
  • * Vaše ime:
  • * Vaš email:
  • * Napišite vaša iskustva sa navedenim korisnikom, ukoliko ste saradjivali s njim:
  • captcha code



Slični oglasi