×
Na akciji (744)Hitno prodajem - kupujem (1681)
×

Stan "Titova vila" Zlatibor

75.000 €
Svi oglasi korisnika: vacev (oglasa: 1588)
Kategorija: Nekretnine, kupovina i prodaja / Stanovi jednoiposobni
Grad: Srbija / Zlatibor
Kontakt telefoni:
+381642424022
Postavljen: 12-12-2023.
Cena:
75.000 €
Površina 29m2

Stan se nalazi u jednom od najlepših i najzelenijih krajeva, takozvano Dedinje Zlatibora. Zgrada se nalazi u okviru Kompleksa “Titova Vila” u cijem sredistu se nalazi i SPA Centar sa Recepcijom, kao i otvoreni i zatvoreni bazen na skoro 200m2, teretana i sauna. Kupac moze da uziva u svim sadrzajima i pogodnostima koje on donosi, po ugledu na najvece i najpriznatije resorte i komplekse. Kompleks se nalazi na savrsenoj lokaciji na samo deset minuta lagane setnje, a par minuta automobilom do dobro poznatog jezera, u samom centru Zlatibora. Idealna lokacija kompleksa Titova Vila, omogucuje da priustite sebi potpuni ugodjaj boravka na cistom vazduhu, na nadmorskoj visini od preko 1000 metara. Stan se nalazi na prvom spratu I sa pogledom na Spa Centar , iz apartmana se pruza fantastican pogled na najpoznatije vrhove Zlatibora — Tornik i Cigotu. U neposrednoj blizini nalaze se svi sve neophodni sadrzaji kao sto su restorani, marketi, obdaniste, skola, kafici, igraonica, i mnogi drugi.

Stan je potpuno opremljen modernim namestajem kao I kuhinjskim i balkonskim namestajem. Ukoliko buduci kupac zeli da koristi apartaman u svrhe izdavanja, sa menadzerima Titove vIle se sklapa ugovor o izdavanju. Kupac dobija kompletnu opremu za izdavanje uz ostali namestaj.

Stan je orijentisan ka Spa Centru,nalazi se na prvom spratu, poseduje grejanje/ Norveske radijatore kao I podno grejanje u kupatilu I ulaznom delu.

Veoma suncan i dobro izolovan, mesecne rezije su minimalne. U stanu se nalazi Hrastov parket prve kategorije. Sastoji se od dnevnog boravka, kuhinje (open space) spavaće sobe i terase.Apartman poseduje dnevnu sobu sa ugaonom garniturom koja se razvlači. Kuhinja je potpuno opremljena sadrži indukcionu ploču, frižider, aspirator. Apartman poseduje spavaću sobu sa francuskim ležajem. Kupatilo je opremljeno modernim sanitarijama i tuš kabinom.

Vredna investicija kako za zivot tako i za izdavanje.

Kontakt: 064/242-4022 ili  +97455/834-845

 



Podelite oglas na društvenim mrežama
Link je kopiran!
Ocenite oglas (0):

Kliknite za pregled svih oglasa ovog korisnika (1588) »



Kontaktirajte vlasnika oglasa

  • * Naslov poruke:
  • * Vaš email:
  • Kontakt telefon:
  • * Poruka:
  • * Čekirajte da niste robot:



Ocenite korisnika vacev

  • * Ocenite korisnika vacev ukoliko ste saradjivali s njim

     
  • * Vaše ime:
  • * Vaš email:
  • * Napišite vaša iskustva sa navedenim korisnikom, ukoliko ste saradjivali s njim:
  • captcha code



Slični oglasi