×
Na akciji (747)Hitno prodajem - kupujem (1683)
×

Stevia Slatke Kapi

624 din
hitno
Oglas postavio korisnik: ekosolar
Kategorija: Poslovi i usluge / Ostalo
Grad: Srbija / Niš

Postavljen: 13-07-2016.
Cena:
624 din

"Slatke kapi Stevia"

 

 

 

 

            Za sladji i zdraviji život!

 

          "Slatke kapi" na bazi Stevije omogućavaju vam da uživate u vašim omiljenim poslasticama bez opasnosti od narušavanja zdravlja ili povećanja telesne težine.

          Stevija (Stevia Rebaudiana) je zeljasta biljka iz porodice glavočika, poreklom iz Južne Amerike. Južnoamerički domoroci nazvali su je "list slatkog meda" zbog njenog slatkog ukusa. Listovi stevije su [telefon] puta slađi od šećera, dok je ekstrakt listova slađi čak i više od [telefon] puta.

          Naš zaslađivač "Slatke kapi" potpuno je prirodan, sadrži čist ekstrakt lista stevije bez veštačkih dodataka i savršena je alternativa za osobe koje žele, ili po preporuci lekara moraju, da izbace rafinirani šećer iz svog jelovnika radi zaštite svog zdravlja.

          Upotreba je veoma jednostavna - nekoliko kapi u kafu, čaj ili neki drugi napitak. Za razliku od tableta, ovaj zasladjivač je otporan na temperaturu i preko [telefon] °C i ne karamelizuje se. Zbog toga on može da se koristi i u pripremi kolača, salata, kremova, džemova, kompota, sladoleda, palačinki i drugih poslastica. "Slatke kapi" vam omogućavaju da pripremate slatke, a istovremeno i zdrave obroke za sebe i svoje najbliže.

          Kalorijska vrednost "Slatkih kapi" je nula. Zbog toga su one odlično rešenje za sve koji vode računa o svojoj telesnoj težini. Preporučuju se dijabetičarima, jer imaju Glikemijski indeks GI = [telefon] i pomažu stabilizovanju nivoa šećera u krvi. Stevija nije podložna razvoju bakterija i odlična je u prevenciji karijesa, bolesti desni i usne šupljine. Stevija ne dovodi do štetnih propratnih pojava i potpuno je bezbedna za korišćenje.

          Tečni zasladjivač "Slatke kapi" je [telefon] puta sladji od šećera, tako da bočica od [telefon] ml zamenjuje [telefon] kg šećera.

 

 



Podelite oglas na društvenim mrežama
Link je kopiran!
Ocenite oglas (0):



Kontaktirajte vlasnika oglasa

  • * Naslov poruke:
  • * Vaš email:
  • Kontakt telefon:
  • * Poruka:
  • * Čekirajte da niste robot:



Ocenite korisnika ekosolar

  • * Ocenite korisnika ekosolar ukoliko ste saradjivali s njim

     
  • * Vaše ime:
  • * Vaš email:
  • * Napišite vaša iskustva sa navedenim korisnikom, ukoliko ste saradjivali s njim:
  • captcha code



Slični oglasi