×
Na akciji (743)Hitno prodajem - kupujem (1679)
×

Švedska hrana za kućne ljubimce Husse

Švedska hrana za kućne ljubimce

Husse je hrana za pse i mačke super premijum i premijum kvaliteta napravljena od visoko kvalitetnih sastojaka i proizvodi se u najboljim fabkrikama sa visoko profesionalnim timom ljudi i opreme. Garancija Husse kvaliteta i proizvodnog procesa,je broj odanih i zadovoljnih kupaca širom sveta. Posetite našu web prodavnicu kako bi ste dobili sve podatke o sastojcima koji se nalaze u hrani, hranljivim dodacima,energetskoj vrednosti kao i svarljivosti hrane. Husse je osnovan u  Švedskoj [telefon] .Danas,Husse širom sveta na tržištu prodaje visoko kvalitetnu hranu za pse i mačke,posip za mačke i kao i raznovrsnu opremu.

Mi dostavljamo naše proizvode potpuno besplatno našima Husse vozilima direktno do vaših vrata. Pozivamo vas da pregledate sve ostale stranice kako biste razumeli naš koncept o hrani za kuc´ne ljubimce i poslovnoj filozofiji. Garancija Husse kvaliteta i proizvodnog procesa,je broj odanih i zadovoljnih kupaca širom sveta. Osim toga,imamo listu proizvoda koji vam daju uvid u: -sastav-analitiku sastojaka,

-dodatke,

-metaboličku emergiju,

-svarljivost i

-opšte informacije o proizvodu.

Husse proizvodni proces se pažljivo prati,testira i kontroliše.Mi proizvodimo visoko kvalitetnu hranu i obraćano pažnju na prirodne i specifične potrebe ljubimaca.Naši veterinari i stručnjaci za ishranu redovno testiraju sastav naše hrane kako bi poboljšali kvalitet. Istarživanja u našem Istraživačkom centru za Ljubimce je ograničeno i prijateljski je nastrojeno prema životinjama i spada u ne škodljiva istraživanja hrane.Jedina svrha je da se poboljša kvalite hrane za pse i mačke.

Kad kažemo ne škodljiva,to znači da naše životinje ne trpe nikakav oblik medicinskih i hiruških procedura.Istraživanja su ograničena na registraciju potrošnje hrane,ocene i komentare na izučevine,itd. Eksperimenti na životinjama strogo su regulisani novijim zakonima. Uzimajuc´i u obzir ove zakone,istraživanja koja se obavljaju u našem istraživačkom centru,čak se ni ne smatraju eksperimentisanjem na životinjam. Vi,naši kupci i vaši kućni ljubimci su prioritet za nas u Husse-u i stalno nastojimo da vam ponudimo najbolje,pa čak i više od toga.Našim klijentima pružamo najbolju moguću uslugu koju možete zamisliti i želimo da vi kao naš kupac budete [telefon] % zadovoljni vašom porudžbinom i našim proizvodima.

Osnovne vrednosti

KVALITET-VisokI kvalitet je od suštinskog značaja.

ZNANJE-Stalno učimo da se poboljšavamo.

USLUGA-Naša jedinstvena usluga je ono što čini razliku.

Dobrodošli,posetite www.serbia.husse.com

[telefon] / [telefon]

[email]

facebook husse srbija



Podelite oglas na društvenim mrežama
Link je kopiran!
Ocenite oglas (0):

Kliknite za pregled svih oglasa ovog korisnika (210) »



Kontaktirajte vlasnika oglasa

  • * Naslov poruke:
  • * Vaš email:
  • Kontakt telefon:
  • * Poruka:
  • * Čekirajte da niste robot:



Ocenite korisnika ana94

  • * Ocenite korisnika ana94 ukoliko ste saradjivali s njim

     
  • * Vaše ime:
  • * Vaš email:
  • * Napišite vaša iskustva sa navedenim korisnikom, ukoliko ste saradjivali s njim:
  • captcha code



Slični oglasi