×
Na akciji (747)Hitno prodajem - kupujem (1683)
×

Sztr Miselin Sid

hitno
Oglas postavio korisnik: dirwienna
Kategorija: Auto delovi, alati i oprema / Gume za automobile
Grad: Srbija / Šid
Oglas važi još: OGLAS JE ISTEKAO

Kompanija "Mišelin" postoji na trzistu od [telefon] . godine. Profesionalno se bavimo prodajom AUTO GUMA na domacem trzistu od samog pocetka našeg postojanja.

Kupcima nudimo domace strane marke Guma > TIGAR , BF Goodrich, Kleber, MICHELIN, sto pretstavlja MICHELIN-ovu grupu, FULDA, SAVA, DUNLOP, GOODYEAR, sto pretstavlja GOODYEAR -ovu grupu I par samostalnih brendova HANKOOK, NOKIAN ,PIRELLI,TRAJAL,RUMAGUMA, teretne gume KORMORAN, CONTINENTAL, KAMA...

Svojim kupcima po sistemu narudzbine obezbedjujemo i druge proizvodjace AutoGuma poznatih i manje poznatih robnih marki.
Kompanija "Mišelin" je u saradnji sa poslovnim partnerima i konsultantima razvila posebnu filozofiju. Krajnji cilj je da izraste u moderno preduzeće, spremno da odgovori novim pravilima poslovanja i da uđe u nove poslovne izazove i poduhvate. Ova filozofija osnov je naše sadašnjosti i budućnosti.NAŠA MISIJA JE profesionalno i profitabilno zadovoljavanje potreba i želja svih kategorija kupaca (poslovnih i finalnih) uz razvijanje dugoročnih odnosa saradnje sa ključnim poslovnim partnerima.

Za sva pitanja pozovite nas !

Kontakt tel: [telefon] / [telefon] | [telefon] / [telefon]

 



...
OGLAS JE ISTEKAO

Kliknite za pregled svih oglasa ovog korisnika (638) »





Ocenite korisnika dirwienna

  • * Ocenite korisnika dirwienna ukoliko ste saradjivali s njim

     
  • * Vaše ime:
  • * Vaš email:
  • * Napišite vaša iskustva sa navedenim korisnikom, ukoliko ste saradjivali s njim:
  • captcha code



Slični oglasi