×
Na akciji (743)Hitno prodajem - kupujem (1679)
×

Tečni zeolit za detoksikaciju organizma

9.440 » 8.550 din
hitnoakcija
Svi oglasi korisnika: azapiu (oglasa: 40)
Kategorija: Nega lica, tela i ulepšavanje / Lekoviti preparati
Grad: Srbija / Beograd

Kontakt email:
azapiu@gmail.com
Postavljen: 10-01-2021.
Cena:
9.440 » 8.550 din

Eliminišite uzroke koji dovode do zdravstvenih problema!

 

Živimo u najzagađenijem okruženju otkad postoji ovaj svet.

Svakodnevno unosimo zagađenu hranu, vodu, vazduh, vakcine, cigarete, tablete …

Svi ovi toksini i teški metali se akumuliraju u telu, a izvor su [telefon] % svih bolesti i problema koje poznajemo.

Dakle, ako bi se naše telo očistilo od ovih nečistoća, vratilo bi se u prirodno stanje gde bi moglo da se samo izbori sa problemima koje ima. Dakle, kako možemo da uklonimo uzrok?

Kompanija Root je na tržište lansirala proizvod Clean Slate, koji ovaj problem rešava na prirodan, efikasan i pasivan način, bez opterećenja našeg tela. Proizvod CLEAN SLATE sadrži zeolit, prirodni mineral koji ima visoku apsorpciju i svojstvo da poput magneta veže teške metale iz našeg tela kao što su živa, aluminijum, arsen, olovo itd.

Kapi se stavljaju pod jezik [telefon] puta dnevno, odmah se apsorbuju u krvotok i na taj način mogu da dođu do svakog delića našeg tela, čak i tamo gde detoks i drugi proizvodi ne mogu.

Clean Slate NIJE lek, NE leči, ne bavimo se dijagnozama, ali uklanja uzroke koji su doveli do problema. 

Iako je zeolit prah usredsređen na čišćenje gastrointestinalnog trakta, a njegova čistoća i druge nečistoće koje mogu štetiti našem telu, pozivam vas da pročitate ovaj post:

Hidrolizovani zeolit klinoptilolit koji uklanja teške metale i toksine iz našeg tela na prirodan, efikasan i pasivan način.

• Zeolit Klinoptilolit u proizvodu Clean Slate je [telefon] % čist, bez ostalih nečistoća i drugih teških metala,

• To je [telefon] % prirodni proizvod,

• Sadrži zeolit klinoptilolit ( [telefon] mcg), vodu, kalijum sorbat i askorbinsku kiselinu (vitamin C iz jagoda)

• Hidrolizovan – hemijska reakcija koja kombinuje zeolit i vodu (pa ga nije potrebno promućkati pre upotrebe)

• Obrađen postupkom nano tehnologije, koja transformiše zeolit u mikroskopski male – nano čestice

• Budući da je u tečnom obliku – u obliku vode, omogućava lakšu apsorpciju preko kapilara u usnoj duplji direktno u krvotok,

• Zbog male veličine čestica, može prodreti tamo gde drugi proizvodi za detoksikaciju ne mogu. Kroz ćelijske membrane može prodreti u svaku ćeliju tela – mozak, u masnoću, i stoga postiže veći efekat izlučivanja teških metala, i to iz celog tela.

• Deluje antioksidativno i uklanja negativne upale,

• Deluje pasivno na naše telo – proizvod nije opasan za telo, ne uklanja dobre stvari iz tela,

• Clean Slate nije lek i ne utiče na simptome, već deluje na uzrok, a to je zagađenje tela,

• Ima GMP sertifikat, napravljen u SAD-u.

Što je najvažnije, rezultati i iskustvo kupaca pokazuju nam jasnu sliku i dobrobit Clean Slat-a.

 

 

TEČNI ZEOLIT (CLEAN SLATE) kompanije ROOT – je rešenje za DETOKSIKACIJU na ĆELIJSKOM NIVOU, od teških metala, koji su [telefon] % uzrok SVIH hroničnih bolesti !!!

Tečni zeolit CLEAN SLATE – može da pomogne u rešavanju sledećih zdravstvenih tegoba: 

otečene noge, proširene vene, bolovi u zglobovima i kostima, oštećenje hrskavice, prekomerna težina, visok krvni pritisak, loše varenje, migrena, gljivice, mentalni umor, nesanica, plač, histerija, depresija, nedostatak energije, loše pamćenje, preterano znojenje, dijareja, loša koncentracija, zamagljenost uma, osećaj dezorijentacije, napetost, nadimanje, zatvor, loš zadah, slab imunitet, nemir, anksioznost, razdražljivost, alergija, vrtoglavica, glavobolja, česte prehlade, problem trudnoće, nizak libido, hronični umor, česta virusna oboljenja, autizam, vitiligo, dermatitis, psorijaza, herpes, glaukom, fibromialgija, lupus, hipertenzija, osteoarthritis, Alchajmerova bolest, Parkinsonova bolest, multipla skleroza, štitna žlezda, funkcia matičnih ćelija, … i dr. teškim zdravstvenim problemima.

 

Clean Slate je jedini zeolit na svetu koji ima sposobnost da prolazi kroz ćelijske membrane.

Zaštićenim patentom hidrolize i nanotizacije molekula zeolita, koja ima oblik pčelinjih saća, razbija se na najmanje moguće fragmente pomoću Nano Sizing postupka i dobija se posebna veličina fragmenta koji kao takav ulazi preko pljuvačnih žlezda pod jezikom direktno u krvotok i čisti ćelije tela i moždanog tkiva od teških metala i toksina.

Zeolit u prahu čisti telo isključivo kroz creva i probavni trakt. Kao takav ne može očistiti ćelije mozga i ćelije drugih organa i delova tela od teških metala koji se celi život talože u telu čoveka. 

Clean Slate ROOT očisti mozak i rasterećuje centralni nervni sistem, smanjuje negativne upale u telu, čisti svo smeće iz tela i krvnih sudova i putem urina izlazi iz tela. 

Deluje na sve hronične bolesti pa čak i na depresiju koja je uzrokovana blokiranjem mozga i centralnog nervnog sistema od strane teških metala i nemogućnosti matičnih ćelija mozga da odrade svoj posao.

Uz upotrebu Clean Slate ROOT-a smanjuje se umor, rešavaju se migrene i bolni zglobovi, “zamagljen” mozak, obamrlost, trnci, upalni procesi, probavne smetnje, osetljivost na infekcije, nervoza, anksioznost, nesanica, slabo pamćenje, gljivice i kiselost tela, osipi na koži, gubitak koncentracije i pažnje, promene raspoloženja.

Saveti za upotrebu:

[telefon] . Čuvajte proizvod na sobnoj temperaturi.

[telefon] .U slučaju da uzimate lekove vremenski prilagodite upotrebu Clean Slate-a tako da lek uzimate [telefon] sata pre ili posle konzumacije Clean Slate-a.

[telefon] .Počnite sa [telefon] kapljice ujutro na prazan želudac i na veče isto tako. Ako je sve u redu povećavajte dozu postepeno,  tako da u [telefon] dana dođete do po [telefon] kapljica ujutro i uveče (kapi se stavljaju ispod jezika i potrebno ih je zadržati pod jezikom jedno vreme pre nego se progutaju).

[telefon] .Pijte više vode nego obično. Toksini i teški metali se izbacuju putem urina, stolice i znoja. Zato je hidratacija jako važna. 

[telefon] . Mogući su simptomi čišćenja organizma. Može se dogoditi da se osoba na početku oseća lošije pre nego se zdravstveno stanje počne poboljšavati. Razdražljivost, često mokrenje, proliv, grčevi u stomaku, u retkim slučajevima povraćanje i svrab na koži glave. Ako imamo laganu glavobolju to je u većini slučajeva pokazatelj da ne pijemo dovoljno vode.

[telefon] .Očekivanja – da ćemo za [telefon] dana biti preporođeni – nisu realna očekivanja. Ono što nam se u telu nakuplja godinama ne možemo ukloniti za [telefon] dana. Neki korisnici su osetili promene već posle par dana  ili par nedelja, ali ima i onih koji poboljšanje osete tek nakon par meseci upotrebe. Svaka osoba je drugačija. Tu se radi o pasivnom čišćenju i što je vrlo važno preventivnom uklanjanju toksina i teških metala, koji su kao što i svetska zdravstvena organizacija navodi glavni uzrok različitih hroničnih oboljenja. 

 

Clean Slate nije lek i ne leči. Bavi se isključivo UZROKOM problema u našem telu, a to su – trovanja teškim metalima i toksinima. Dakle, ako bismo svoje telo očistili od prljavštine, ono bi se vratilo u prirodno stanje gde bi moglo samo da se izbori sa problemima koje ima. Cela poenta je uklanjanje uzroka! Clean Slate nisu čudotvorne kapi, naše telo je čudesno! Podržimo ga da ponovo oživi!

 

PODELITE OVU KORISNU INFORMACIJU, sa SVIM ljudima iz vašeg okruženja koji traže rešenje za svoje zdravstvene probleme, jer će ROOT proizvodi biti od IZUZETNOG značaja – i njima i Vama !!!

Za detaljnije informacije i poručivanje javite se privatnom porukom, putem e-maila: [email] ili na broj [telefon] (poziv, SMS, Viber, WhatsApp ili Telegram).



Podelite oglas na društvenim mrežama
Link je kopiran!
Ocenite oglas (0):

Kliknite za pregled svih oglasa ovog korisnika (40) »



Kontaktirajte vlasnika oglasa

  • * Naslov poruke:
  • * Vaš email:
  • Kontakt telefon:
  • * Poruka:
  • * Čekirajte da niste robot:



Ocenite korisnika azapiu

  • * Ocenite korisnika azapiu ukoliko ste saradjivali s njim

     
  • * Vaše ime:
  • * Vaš email:
  • * Napišite vaša iskustva sa navedenim korisnikom, ukoliko ste saradjivali s njim:
  • captcha code



Slični oglasi