×
Na akciji (744)Hitno prodajem - kupujem (1681)
×

Tester i ultrazvučni čistač benz. dizni (

500 €

Uređaj za testiranje i ultrazvučno čišćenje benzinskih dizni- injectora je profesionalni uređaj, proizvod naše firme, jednostavan za rukovanje, potpuno autonoman i bezbedan, namenjen profesionalnoj upotrebi u autoservisima i omogućava testiranje funkcionalne ispravnosti i ultrazvučno čišćenje benzinskih dizni.

Testiranje funkcionalne ispravnosti dizni sprovodi se kroz sledeće faze:

- test curenja,

- test izgleda mlaza dizni i

- test količine protoka tečnosti kroz dizne u jedinici vremena.

Test količine protoka dizni vrši se pri opcionoj simulaciji rada motora u opsegu od [telefon] do [telefon] o/min, dužini trajanja impulsa od [telefon] do [telefon] ms i u zavisnosti od potrebe, uređaj pruža mogućnost testiranja od jedne do četiri dizni istovremeno.

Uređaj je opremljen pumpom sa regulatorom pritiska koja uvek održava radni pritisak u opsegu od [telefon] , [telefon] do [telefon] bara. Poseduje konektore i kablove za povezivanje dizni uz pomoć kojih se vrši pobuda dizni za vreme testiranja i ultrazvučnog čišćenja.

Pozadinsko led osvetljenje sa regulacijom ugla osvetljena omogućava lakše uočavanje izgleda mlaza dizni. Nakon testiranja dizni automatski se vrši pražnjenje kalibrisanih menzura. Magistrala je izrađena od mesinga, a svi materijali su pocinkovani. Sto je izrađen od kvalitetnog lima koji je plastificiran i na kome je urađena kvalitetna, visokotporna sito štampa.

Komplet uređaja čine i mesingani reduciri, koji omogućavaju povezivanje gotovo svih vrsta dizni evropskih i japanskih proizvođača. Na komandnoj tabli uređaja odštampano je uputstvo za rukovanje uređajem. Postupanjem u skladu sa navedenim procedurama omogućava se laka obuka i rukovanje uređejem, čime je omogućeno da istim jednostavno rukuju i manje upućena lica.

Postoji mogućnost isporuke uređaja sa različitim modelima ultrazvučnih kadica iz naše ponude.

Garancija na uređaj je dve godine, a uz kupljeni uređaj dobijate detaljno uputstvo za upotrebu, račun i pisanu garanciju.



Podelite oglas na društvenim mrežama
Link je kopiran!
Ocenite oglas (0):

Kliknite za pregled svih oglasa ovog korisnika (7) »



Kontaktirajte vlasnika oglasa

  • * Naslov poruke:
  • * Vaš email:
  • Kontakt telefon:
  • * Poruka:
  • * Čekirajte da niste robot:



Ocenite korisnika miaivab

  • * Ocenite korisnika miaivab ukoliko ste saradjivali s njim

     
  • * Vaše ime:
  • * Vaš email:
  • * Napišite vaša iskustva sa navedenim korisnikom, ukoliko ste saradjivali s njim:
  • captcha code



Slični oglasi