×
Na akciji (743)Hitno prodajem - kupujem (1679)
×

VETERINARSKA AMBULANTA VOZDOVAC

1 €
Svi oglasi korisnika: dirwienna (oglasa: 638)
Kategorija: Kućni ljubimci / Usluge - kućni ljubimci
Grad: Srbija / Beograd

Kontakt email:
dir.wienna@gmail.com
Postavljen: 13-09-2022.
Cena:
1 €

VETERINARSKA AMBULANTA VOZDOVAC

Da zakažete pregled ili konsultaciju pozovite :  [telefon] / [telefon] [telefon] / [telefon]

Naša veterinarska ambulanta je usko specijalizovana u oblasti hirurgije pasa i mačaka, a sve hirurške intervencije izvodi specijalista veterinarske hirurgije.

Osnivač i vlasnik veterinarske ambulante “Golden Pet Voždovac” je Branislav Nikodijević, DVM, spec. vet. hir. koji poseduje dugogodišnje iskustvo u radu sa životinjama. U prijatnom ambijentu naše ambulante možete dobiti sledeće usluge za Vašeg ljubimca:

Klinički pregled: Klinički pregled je najmoćnije dijagnostičko sredstvo u našim rukama. On nam omogućava da steknemo prvi utisak o kvalitetu života Vašeg ljubimca, uticaju ishrane na
rast, razvoj i njegovo zdravlje, kvalitet dlake i kože, stanju zuba ali i da uočimo sitne detalje i promene koje mogu ukazati na neko oboljenje, razvojnu anomaliju ili druge probleme koji mogu nastati tokom života ljubimca. Klinički pregled će nas tačno uputiti u specijalne metode dijagnostike (analize krvi, ultrazvuk, EKG, RTG, MRI, CT i dr.) bez lutanja, u cilju zaštite zdravlja Vašeg ljubimca, uštede vašeg vremena i novčanih sredstava

Preventiva: Mi u veterinarskoj ambulanti „Golden Pet“ Voždovac se držimo one stare „bolje sprečiti nego lečiti“. I zaista, ova rečenica najbolje oslikava naš odnos prema zdravlju Vašeg
ljubimca. Trudimo se da Vas maksimalno informišemo o postupcima i radnjama koje možete samostalno preduzeti u cilju boljeg zdravlja Vašeg ljubimca i preventive bolesti, od onih najosnovnijih (koliko puta dnevno hraniti ljubimca, kako i čime sprovoditi higijenu očiju, ušiju, zuba, noktiju, dlake i dr.) do toga da tačno znate kada, kako, koliko često, čime i zašto treba sprovoditi preventivne vakcinacije, zaštitu od parazita i bolesti koje oni prenose.

 

Vakcinacije i revakcinacije: U „Golden Pet“-u smo se potrudili da za preventivne vakcinacije Vašeg ljubimca imamo u ponudi monovalentne i polivalntne vakcine najpoznatijih svetski renomiranih proizvođača. Vakcine su jedina pouzdana zaštita od virusnih i bakterijskih bolesti koje mogu ugroziti zdravlje Vašeg ljubimca.

 

Mikročipovanje i izdavanje potvrda: U veterinarskoj ambulanti „Golden Pet“ pružamo uslugu trajnog obeležavanja (mikročipovanja) i izdavanja potvrda (pasoša) kao i potvrda o
zdravstevnom pregledu koje su neophodne za putovanje van granica Republike Srbije.

 

Laboratorijska dijagnostika: savremena veterinarska praksa ne može funkcionisati bez kvalitetne laboratorisjke dijagnostike. U veterinarskoj ambulanti Golden Pet u mogućnosti smo
da radimo analize krvi (kompletna krvna slika i biohemija krvi, citološki i parazitološki pregledi krvnih razmaza), analize urina (fizičko-hemijska analize urina, pregled sedimenta urina i mikrobiologija urina), pregledi briseva, parazitološke analize fecesa. Takođe, imamo širok spektar brzih dijagnostičkih testova za analize na različita oboljenja, i to: kod pasa srčani crv, štenećak, parvoviroza, coronaviroza, erlihioza, lajmska bolest, anaplazmoza, giardioza, a kod mačaka: FIV, FeLV, FIP, giardioza i dr.

 

Ultrazvučna dijagnostika: Ultrazvuk je veoma moćno dijagnostičko sredstvo koje ima široku primenu u praksi. U veterinarskoj ambulanti „Golden Pet“ možemo Vam ponuditi ultrazvučni pregled u cilju dijagnostike graviditeta već od [telefon] -eg dana od parenja/osemenjavanja ženke, kada možemo potvrditi ili isključiti potencijalni graviditet, a nešto kasnije i proveriti stanje i funkciju potomaka još u fetalnom dobu.

 

Reprodukcija: Naša najveća radost jesu zdravi, lepi i snažni potomci naših pacijenata! Jedan od prioriteta veterinarske ambulante „Golden Pet“ jeste rad na povećanju brojnosti porodice naših
prijatelja, zdravlje i blagostanje trudnica i legla. Ukoliko postoje problemi u začeću, naši veterinari će pomoći u lečenju steriliteta i povećanju plodnosti mužjaka i ženki.

 

Genetski testovi: U „Golden Pet“-u možemo da Vam ponudimo veliki broj testova na nasledne bolesti, zavisno od vrste i rase vašeg ljubimca, kao i sklonostima kao određenim bolestima. Kako bi svako parenje/oplodnja bili bez rizika od naslednih bolesti po potomstvo, pozovite i zakažite konsultaciju i uzokovanje materijala za ispitivanje.

 

Dermatologija: U „Golden Pet“-u vršimo uzorkovanje i pretrage (brisevi, skarifikati, punkcije, biopsije, citologija, mikrobiologija, mikologija, UV pregledi) i druga ispitivanja u cilju postavljanja
pouzdane dijagnoze i uspotavljanja svrsishodnog tretmana u cilju izlećenja i sprečavanja recidiva.

 

Oftalmologija: U Golden Pet-u vršimo sledeće testove: test produkcije suza (Schirmer test- kod sumnje na bolest „suvog oka“), fluoresceinska proba (dijagnostika povreda rožnjače), Rose-Bengal test, pregled prednjeg segmenta oka i pregled zadnjeg segmenta oka direktnom oftalmoskopijom i dr. Korekcije razvojnih anomalija pomoćnog aparata oka (entropium i ectropium kapaka), ciste trećeg očnog kapka (membrana nicticans), zapaljenja pomoćnih žlezda kapaka (halation), podizanje kapaka kod predisponiranih rasa (Shar Pei, buldog)- „baby lifting“, i sanacije trauma oka i pomoćnog aparata (protrusio oculi, laceracije rožnjače i kapaka), enukleacije kod tumorskih oboljenja, i druge hirurške intervencije izvodi specijalista veterinaerske hirurgije.

 

preventivu protiv ekto i endoparazita

 

terapije obolelih životinja

 

Hirurgija : hirurške intervencije, i to rutinske (sterilizacije, kastracije) i specijalističke (rekonstruktivna hirurgija, onkološka hirurgija): Ugrubo, oblast hirurgije možemo podeliti na mekotkivnu hirurgiju (hirurgija kože, abdomena, grudnog koša, oka i dr.) i tvrdotkivnu hirurgiju (ortopedija). Hirurškim intervencijama pristupamo poštujuću principe sterilnosti (antisepse), kvalitetne anestezije i analgezije, vođeni osnovnim motivom „primum non nocere“ (ne naškoditi pacijentu).

 

Kardiologija: Od najveće bitnosti je rana i tačna dijagnostika. Simptomi oboljenja kardiovaskularnog sistema su često u početku blagi i teško prepoznatljivi. Ljubimci se „adaptiraju“ na smanjenu
funkciju srca i najčešće „odgovaraju“ smanjenom aktivnošću i povećanim zamorom pri kretanju. Konsultujte se sa našim veterinarima o ovim okolnostima. U Golden Pet-u možemo uraditi
brojne dijagnostičke testove (EKG, ultrazvuk srca, Doppler, testove na srčanog crva i dr.) u cilju rane i tačne dijagnoze.

 

Stomatologija: Zubi su osnovni „alat“ koji Vaš ljubimac koristi svakodnevno kako bi se hranio. Zato je zdravlje zubala od krucijalnog značaja za kvalitetan, dug i zdrav život Vašeg ljubimca.

 

stacionar obolelih životinja

Veterinarska ambulanta “Golden Pet” nastoji da Vam pruži visokokvalitetne usluge, po pristupačnim cenama, kao i brojne savete i preporuke za pravilnu negu Vaše kuce ili mace. Ljubav prema životinjama, individualni pristup svakom pacijentu, posvećenost i odgovornost našeg osoblja, učiniće boravak Vašeg ljubimca u ambulanti “Golden Pet” prijatnim iskustvom.

U okviru naše veterinarske ambulante, nalazi se i pet shop „Golden Pet“Pet Shop: Za Vas i vašeg ljubimca- našeg pacijenta smo napravili kvalitetan i širok asortiman hrane, suplemenata i sredstava za zaštitu od parazita, kao i kozmetičkih i medicinskih sredstava za zdravu kožu i dlaku, zdravlje i higijenu zuba, oka, uha i noktiju. Konsultujte naše veterinare o pravom izboru u skladu sa potrebama ljubimca, o pravilnoj upotrebi suplemenata i preparata za zaštitu od parazita, frekventnosti i načinu upotrebe i drugim pojedinostima od interesa za zdravlje ljubimca i vaše zadovoljstvo. Sigurni smo da Vam možemo izaći u susret pravim preporukama, savetima i kvalitetnim asortimanom.

Radno vreme:    Ponedeljak – Petak  [telefon] h

                                 Subota                          [telefon] h

Mozete nas pratiti i na :

https://www.facebook.com/goldenpetvozdovac 

https://www.instagram.com/goldenpetveterinar/

https://goo.gl/maps/A [telefon] rXDoFNNdUt [telefon] qd [telefon]

Da zakažete pregled ili konsultaciju pozovite :

[telefon] / [telefon] [telefon] / [telefon]



Podelite oglas na društvenim mrežama
Link je kopiran!
Ocenite oglas (0):

Utisci korisnika sajta koji su napravili saradnju sa dirwienna (1) »

Maja - 2017-03-12 23:42:53
Fenomenalni su ! Za svaku preporuku !

Kliknite za pregled svih oglasa ovog korisnika (638) »



Kontaktirajte vlasnika oglasa

  • * Naslov poruke:
  • * Vaš email:
  • Kontakt telefon:
  • * Poruka:
  • * Čekirajte da niste robot:



Ocenite korisnika dirwienna

  • * Ocenite korisnika dirwienna ukoliko ste saradjivali s njim

     
  • * Vaše ime:
  • * Vaš email:
  • * Napišite vaša iskustva sa navedenim korisnikom, ukoliko ste saradjivali s njim:
  • captcha code



Slični oglasi