×
Na akciji (747)Hitno prodajem - kupujem (1683)
×

Vibracioni Tresač plodova Cifarelli SC 605

223.000 din
Svi oglasi korisnika: poljomarkets (oglasa: 18)
Kategorija: Poljoprivreda / Poljoprivredne mašine i vozila
Grad: Srbija / Beograd
Kontakt telefoni:
0640050133 | 0640050133
Postavljen: 24-02-2023.
Cena:
223.000 din

Tresač plodova, odličan i efikasan metod za olakšavanje berbe višanja, šljiva, maslina, lešnika i sličnih plodova. Berba voća u pravom trenutku zrelosti, može se ubrati i do 2000 kg dnevno, sa padom od 90-95% voća.
Frekvencija i drška dizajnirani su tako da ne oštećuju biljku i njene pupoljke. Antivibracioni sistem na dršci, oslobađaju korisnika od vibracija i olakšavaju rad korisniku, koji će ceniti efikasnost, dugotrajnost i pouzdanost ovog inzvarednog tresača šljiva, višanja, maslina i sličnih plodova.

BERBA višanja oduvek je podrazumevala stotine vrednih ruku, mnogo merdevina, dovikivanje berača, odeću umrljanu crvenom bojom i pune gajbice slasnih plodova. Sada branje izgleda sasvim drugačije. Stabla u ovom voćnjaku obrana su mašinski. Umesto ruku, višnje su obrale – vibracije. Samo gajbice pune kao krv crvenih plodova ukazuju na to da je počeo najvažniji i najslađi posao – berba.

Danas je to izgledalo sasvim drugačije. Jedna mašina i desetak radnika koji su za efektivno 8 i po sati ubrali 5.850 kg. višanja. Da napomenemo da je ovo prvi dan berbe i da ekipa nije uhodana.

Gusta sadnja ne omogućava ulazak velikih mašina za branje a teleskopska šipka koja se izvlači do 3,8 metara lagano hvata svaku granu. Pritiskom na dugme aktivira se tresač koji kratko strese gotovo sve višnje na njoj.

Mašina se isplati za manje od tri dana

Kalkulacija je sledeća:

– radnici su plaćeni 18.000 din

– ubrano je 5.850 kg.

Ako podelimo 18.000 dinara sa 5.850 kg, dolazimo do cene da nas je kilogram branja koštao 3.08 dinara. Ako znamo da cena branja po kilogramu košta 15 – 18 dinara nije teško izračunati zaradu. Ako je današnja razlika u ceni 650 evra onda će se ovaj tresač isplatiti za manje od tri dana.  Jedno stablo „oslobođeno je“ svih plodova za manje od tri minuta.

Mogućnost uštede i ubrzavanja posla, prepoznali su mnogi, tako da je, od početka godine, kupce našlo već desetak ovakvih mašina, po ceni od 1750 evra za komad a neki su i iznajmljivali tresače svojim komšijama za solidnu zaradu.

kontakt  064 005 0133

vise na http://www.poljomarket.rs/proizvod/787-tresac-plodova-cifarelli-sc-605-vibracioni




Podelite oglas na društvenim mrežama
Link je kopiran!
Ocenite oglas (0):

Kliknite za pregled svih oglasa ovog korisnika (18) »



Kontaktirajte vlasnika oglasa

  • * Naslov poruke:
  • * Vaš email:
  • Kontakt telefon:
  • * Poruka:
  • * Čekirajte da niste robot:



Ocenite korisnika poljomarkets

  • * Ocenite korisnika poljomarkets ukoliko ste saradjivali s njim

     
  • * Vaše ime:
  • * Vaš email:
  • * Napišite vaša iskustva sa navedenim korisnikom, ukoliko ste saradjivali s njim:
  • captcha code



Slični oglasi