×
Na akciji (743)Hitno prodajem - kupujem (1679)
×

Xiaomi Redmi Note 4

110 €
hitno
Oglas postavio korisnik: zerogravity
Kategorija: Mobilni telefoni / Ostalo za mobilne telefone
Grad: Srbija / Odžaci
Oglas važi još: OGLAS JE ISTEKAO
Cena:
110 €

Na prodaju moj lični telefon, u pitanju je Xiaomi Redmi Note [telefon] sa [telefon] GB RAM-a i [telefon] GB interne memorije, i desetojezgrenim ( [telefon] jezgri) MEDIATEK-ovim Helio X [telefon] procesorom. Što se telefona tiče fizičko stanje je [telefon] / [telefon] od prvog dana je u silikonskoj maskici i ima foliju za ekran, nikada nije ispao. Generalno stanje telefona je [telefon] / [telefon] jer mu je baterija oslabila, i zbog toga je ova cena, baterija uz aktivno korišćenje tipa instagram, viber, [telefon] gag, i tako te aplikacije, traje nekih [telefon] , [telefon] do [telefon] sata. Telefon je pod garancijom do [telefon] . [telefon] . [telefon] . kupljen je u Srbiji ima račun, tako da ako neko želi da ga reklamira može to da uradi. Osim baterije telefon je potpuno ispravan, dual sim je i otključan je za sve mreže, sve na njemu radi, ima MIUI [telefon] , moguća svaka vrste provere kod mene ukoliko možete da dođete. 

Detaljne specifikacije (ukoliko nekog zanima) : 

Veličina ekrana: [telefon] , [telefon] inča

Procesor:  Mediatek MT [telefon] Helio X [telefon] Deca-core ( [telefon] energetski efikasne jezgre ARM-A [telefon] na [telefon] . [telefon] GHz, [telefon] performance jezgre ARM-A [telefon] na [telefon] . [telefon] GHz, i [telefon] turbo jezgre ARM-A [telefon] na [telefon] . [telefon] GHz)

Grafika: Mali-T [telefon] MP [telefon]

RAM: [telefon] GB LPDDR [telefon]

Prednja kamera: [telefon] MP

Zadnja kamera: [telefon] MP sa dvostrukim blicom

Interna memorija (ROM): [telefon] GB, proširivo do [telefon] GB (ali koristi drugi slot od SIM kartice, tj. ne mogu da se koriste dve kartice)

Dual Sim (Free SIM): Da

[telefon] G: Da

Baterija: [telefon] mAh

Detaljnije specifikacije možete pogledati na:  https: //www. gsmarena. com/xiaomi_redmi_note_ [telefon] _(mediatek) [telefon] . php

Uz telefon dobijate originalni Xiaomi punjač od [telefon] A, originalnu kutiju, račun, i ključić za vađenje SIM kartice (slušalice se ne dobijaju uz ovaj telefon fabrički, moraju da se kupe posebno). Telefon možete preuzeti lično ili može slanje brzom poštom u tom slučaju vi plaćate poštarinu. Za više informacija može poziv, SMS, viber. Milan



...
OGLAS JE ISTEKAO



Kontaktirajte vlasnika oglasa

  • * Naslov poruke:
  • * Vaš email:
  • Kontakt telefon:
  • * Poruka:
  • * Čekirajte da niste robot:



Ocenite korisnika zerogravity

  • * Ocenite korisnika zerogravity ukoliko ste saradjivali s njim

     
  • * Vaše ime:
  • * Vaš email:
  • * Napišite vaša iskustva sa navedenim korisnikom, ukoliko ste saradjivali s njim:
  • captcha code



Slični oglasi