×
Na akciji (747)Hitno prodajem - kupujem (1683)
×

Zlatibor Apartmani

1 €
hitno

Zlatibor Golden Pine apartments

Ukoliko žudite za neverovatno lepim pejzažima, planinskim čistim vazduhom, šetnji po šumarcima i visoravnima, a takođe želite da upoznate srpsku kulturu i tradiciju, poseta Zlatiboru je pravi izbor za vas.
Ova planina je izuzetan sklop prirodnih lepota i kulturne zaostavštine te iz tih razloga na njoj možete provesti predivan izlet, letovanje ili zimovanje.

Upravo polozaj nasih apartmana je ono sto nas izdvaja od vreve i guzve centra. Nasi apartmani su namenjeni gostima koji zele apsolutni mir, cistu prirodu i pre svega izuzetno cist vazduh jer se nalazimo upravo na ostalim Ozonskim stazama, Jedini Bor i Cigota. Kao i na polozaju “Ruze vetrova” gde se spajaju morska i planinska klima sto je dragoceno za revitalizaciju celokupnog organizma a posebno za disajne probleme (bronhitis,astmu,alergiju),bolesti stitne zlezde i anemije.
Iz nasih apartmana se pruza velicanstven pogled na planinske vrhove Tare,Maljena,delova Golije i Mucnja,ceo masiv Cigote kao i na Mokru Goru sa skijalistem Iver.

Apartmani imaju veliko i uredjeno dvoriste sa lezaljkama i garniturom za sedenje, terase otvorene natkrivene, zajednicku zatvorenu terasu, kao i pokrivenu garazu sa parking mestima za sve goste. Apartmani su zasebne jedinice od [telefon] tak m [telefon] i imaju Total tv sa [telefon] kanala, Wifi brzu konekciju, podno grejanje, kamineto za otvorenu vatru po zelji, potpuno opremljenu kuhinju i kupatilo, deciji krevetac po potrebi a apartman A [telefon] ima i saunu koja je u pripremi. Sanke, kliska, decija bicikla, skije, su na raspolaganju svim gostima. U planu je i izgradnja letnjeg bazena u dvoristu vile.

Pratite nas I na : https://www.facebook.com/zlatiborgoldenpineapartaments/

Za vise informacija pozovite nas!Cekamo Vas!

 

Kontakt tel:   [telefon]

 

 



Podelite oglas na društvenim mrežama
Link je kopiran!
Ocenite oglas (0):

Utisci korisnika sajta koji su napravili saradnju sa dirwienna (1) »

Maja - 2017-03-12 23:42:53
Fenomenalni su ! Za svaku preporuku !

Kliknite za pregled svih oglasa ovog korisnika (638) »



Kontaktirajte vlasnika oglasa

  • * Naslov poruke:
  • * Vaš email:
  • Kontakt telefon:
  • * Poruka:
  • * Čekirajte da niste robot:



Ocenite korisnika dirwienna

  • * Ocenite korisnika dirwienna ukoliko ste saradjivali s njim

     
  • * Vaše ime:
  • * Vaš email:
  • * Napišite vaša iskustva sa navedenim korisnikom, ukoliko ste saradjivali s njim:
  • captcha code



Slični oglasi