oglasi oglasi

Uslovi korišćenja


 

U daljem tekstu ugovor o uslovima korišćenja. Ugovor o uslovima korištenja je napisan na Srpskom jeziku.

Ugovor je između www.klikdooglasa.com portala i posetioca portala odnosno korisnika. 

 


Sporazum ugovora:

Korišćenjem portala www.klikdooglasa.com (u nastavku teksta ugovora skraćeno: klikdooglasa) i svih njegovih delova teksta, automatski prihvatate sve trenutne uslove korišćenja portala klikdooglasa.
Ukoliko se ne slažete sa uvodom ovog ugovora odnosno nakon pročitanog ugovora, molimo Vas da više ne koristite portal klikdooglasa.

Molimo Vas da pažljivo pročitate sve delove ugovora.

Pristup portalu klikdooglasa i svim njegovim sadržajima dozvoljen je osobama bilo kog uzrasta, pola, rase ili seksualne orjentacije. Oglasi su namenjeni stanovnicima Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Hrvatske kao i njihovim dijasporama. Nije dozvoljeno postavljanje oglasa zemalja Africkih, Azijskih i drugih kontinenata koji predstavljaju spam i isti ce biti obrisani, kao i sam nalog.

Korisnici portala odnosno posetioci su dužni da redovno čitaju uslove korišćenja i smatra se da su u svakom trenutku upoznati sa aktuelnim uslovima korišćenja i da ih razumeju u potpunosti. Klikdooglasa kao vlasnik portala zadržava pravo izmene ili dopune uslova korišćenja, jednostrano bez prethodnog obaveštenja i nije odgovoran za nastale posledice koje se mogu pojaviti kao posledica promena.

Portal  www.klikdooglasa.com (u nastavku teksta ugovora skraćeno: klikdooglasa) vrši ulogu posrednika u prenošenju ogasa registrovanih korisnika koji imaju potrebu da postave oglas.

Korišćenjem portala klikdooglasa bezuslovno se slažete sa svim ispod i iznad navedenim stavkama ovog ugovora.


Ukoliko se ne slažete sa dosadašnjim delom pročitanog ugovora, molimo Vas da ne koristite portal klikdooglasa.


Molimo Vas da pažljivo pročitate sve delove ugovora.
Odricanje odgovornosti

Klikdooglasa nije odgovoran za materijalnu, finansijsku, duševnu, ili bilo kakvu drugu vrstu štete koja može nastati kao rezultat korištenja ovog portala.

Za objavljeni sadržaj klikdooglasa ne garantuje ispravnost i tačnost informacija koje unose registrovani korisnici u svojim oglasima.
Klikdooglasa zadržava pravo izmene i uklanjanja sadržaja oglasa registrovanih korisnika, a prema-shodno proceni ispravnosti unešenih podataka .
Strogo je zabranjeno postavljanje slika i video sadržaja opasnog sadržaja, sadržaja koji podstiče na terorizam, sadržaja za koji ne posedujete  autorska prava bez dozvole autora, postavljanje bilo kakvih vulgarnih ili uvredljivih sadržaja ili bilo kakvih aktivnosti koje su u suprotnosti sa važećim zakonima i moralnim načelima.

Objavljivanje oglasa  je dostupno isključivo registrovanim korisnicima.


Postavljanje oglasa je besplatno osim u slučajevima kada može biti naplaćivano ali sa prethodno definisanim cenovnikom.
Oglasi  imaju vreme važenja, koje određuje registrovani korisnik pri objavi oglasa  koje moze izmeniti portal klikdooglasa prema ličnoj proceni bez obrazloženja.

 
Klikdooglasa zadržava pravo brisanja tekstova  za koje smatra da nisu podobni i bez prethodne najave.

Naglašavamo da je zabranjeno  korišćenje portala u terorističke svrhe, za iskazivanje verske, rasne, nacionalne mržnje, seksualne diskriminacije ili dr.


VAŽNO:

Pravila preuzimanja  teksta i oglasa

Portal klikdooglasa dozvoljava preuzimanje teksta, oglasa odnosno teksta, oglasa na koje on polaže autorska prava.
U tom slučaju je dozvoljeno prenošenje članaka, odnosno teksta oglasa uz obavezno navođenje izvora odnosno linka  ka našoj veb stranici.
Ukoliko smatrate da je došlo do povrede Vaših autorskih prava, slučaj će biti odmah razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe.

Linkovi na druge web stranice


Portal klikdooglasa objavljuje linkove ka drugim stranicama u dobroj nameri i ne odgovara za eventualnu štetu  i tekst na  tim stranicama.

 

Važno:

Svi tekstovi i članci su samo neobavezne informacije. Koristite ih na svoju ličnu odgovornost i rizik. Klikdooglasa.com, ni autori članaka ne preuzimaju nikakvu odgovornost za predlog dan u članku. Izražena mišljenja su lična mišljenja autora. U slučaju da se ne slažete sa uslovima korišćenja molimo Vas da ne koristite naš portal, odnosno da napustite naše stranice, u suprotnom, odnosno Vašim pristankom dajete saglasnost da se slažete sa svim delovima ovog ugovora.

Klikdooglasa.com ne preuzima odgovornost za ista, bilo da se odnosi na oglase ili članak.

 

Ako imate pitanja ili nedoumica, molimo vas upotrebite kontakt formu na našem portalu i naš tim će brzo odraditi vaš odgovor, profesionalno i efikasno.


« prethodna strana